Itt van: AKTUÁLIS

II. Kerületi Pokorny Sportos Tábor – 2021 – élménybeszámoló

Nagy örömünkre szolgált 2021-ben ismét megrendezi a Pokorny sportos nyári tábort. Az idei évben dupla annyi résztvevővel, aktív, változatos programokkal újra élményekkel teli nyarat szereztünk egymásnak.

Újdonságnak számított a szomszédos Klebi csarnokban a falmászó program, ami akkora sikernek bizonyult a gyerekek körében, hogy a jövőben fix programként számolunk vele. A kirándulások és az uszodai foglalkozások természetesen idén sem maradhattak el, a mindennapos sportfoglalkozások mellett. A gyerekek a különböző labdás ügyességi és csapatsportok mellett, az ütős sportágak rejtelmeibe is belekóstoltak az egyéni képességszintjüknek megfelelően. A labdás csapatsportok közül természetesen a labdarúgás bizonyult a legnépszerűbbnek. Mondhatjuk, hogy a mi táborunkban nincs idő unatkozni.😊

A sok-sok játék és fizikai aktivitás mellet a kulturális programokra is szántunk időt. Minden turnussal ellátogattunk a Parlamentbe, valamint a Pál-völgyi Cseppkőbarlangba. A kirándulások alkalmával játékos, vagy éppen kreatív formában (pontgyűjtő kvízek, tesztek, rajzok) tudták tudásukat, ismereteiket bővíteni.

Abban, hogy ne maradjunk éhesek Kornél bácsi mennyei szendvicsei és uzsonnái, valamint a Remetekert étterem kiadós ebédjei segítettek.

Jövőre folytatjuk, töretlen lelkesedéssel várjuk vissza a lurkókat!