Itt van: HÍREK

II. Kerületi Pokorny Sportos Tábor – 2021 – élménybeszámoló

Nagy örömünkre szolgált 2021-ben ismét megrendezi a Pokorny Sportos Nyári Tábort. Az idei évben dupla annyi résztvevővel, aktív, változatos programokkal újra élményekkel teli nyarat szereztünk egymásnak.

Újdonságnak számított a szomszédos Klebi csarnokban a falmászó program, ami akkora sikernek bizonyult a gyerekek körében, hogy a jövőben fix programként számolunk vele. A kirándulások és az uszodai foglalkozások természetesen idén sem maradhattak el – a mindennapos sportfoglalkozások mellett. A gyerekek a különböző labdás ügyességi és csapatsportok mellett, az ütős sportágak rejtelmeibe is belekóstoltak az egyéni képességszintjüknek megfelelően. A labdás csapatsportok közül természetesen a labdarúgás bizonyult a legnépszerűbbnek. Mondhatjuk, hogy a mi táborunkban nincs idő unatkozni.😊

A sok-sok játék és fizikai aktivitás mellett a kulturális programokra is szántunk időt. Minden turnussal ellátogattunk a Parlamentbe, valamint a Pál-völgyi Cseppkőbarlangba. A kirándulások alkalmával játékos vagy éppen kreatív formában (pontgyűjtő kvízek, tesztek, rajzok) tudták tudásukat, ismereteiket bővíteni.

Abban, hogy ne maradjunk éhesek, Kornél bácsi mennyei szendvicsei és uzsonnái, valamint a Remetekert étterem kiadós ebédjei segítettek.

Jövőre folytatjuk, töretlen lelkesedéssel várjuk vissza a lurkókat!

Pályabérlés

Vízilabda

 

 

Úszás

 

 

Szabadtéri ingyenes sportolási lehetőség

Nyári táborok

 Sportrendezvényre, csapatépítőre keresel helyszínt? 

 

 

Szabadtéri ingyenes sportolási lehetőségek

Kapcsolat

Központi iroda: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 37.
Pénzügyi osztály: +36 1 336-1138,
E-mail: info@masodikkeruletsport.hu
Sportszervezés, diák- és szabadidősport: dravucz.rita@masodikkeruletsport.hu
Pokorny Sportközpont: 06 20 282 3346
Panoráma Sportközpont: 06 20 388 1127
Számlázási cím: 1024 Budapest, Mechwart liget 1.
Adószám: 25149724-2-41