Itt van: HÍREK

Masters Európa-bajnokságra utazik a KLING II. KERÜLET SPORT női vízilabda csapata

Vasárnap Rómába indul a magyar masters női csapat, hogy részt vegyen az augusztus 29. és szeptember 4. között rendezendő Európa-bajnokságon.

A KLING II.KERÜLET SPORT néven szereplő együttes világ-, és Európa-bajnoki címmel is rendelkezik, így az idei kontinensviadal egyik nagy esélyesének számít.

 

A csapat: Bene Kinga, Fekete Krisztina, Hevesi Anita, Ipacs Barbara, Jancsó Patrícia, Kling Szandra, Kluka Krisztina (kapus), Nagy-Pócsi Bianka, Szentkereszti Gabriella,  Szeredi Krisztina, Szremkó Krisztina, Tóth Violetta játékosok, Boros Júlia edző.

⁣Az edzőként Boros Júlia edző által vezényelt magyar csapat első mérkőzését hétfőn az olasz Pro Recco ellen kezdi. A ligúr csapatban húz sapkát Stieber Mercedes is, aki évtizedekig meghatározó játékosa, csapatkapitánya volt a magyar válogatottnak. Biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz sétamenet az előttük álló mérkőzéssorozat.

Boros Júlia a II. Kerületi Sport Kft. vízilabda-szakosztályvezetője, ám van még egy II. kerületi érdekeltségű a római vizes Ebén, akinek szurkolhatunk: ő Ludányi Kadosa a Sport Kft. vízilabda edzője, aki NEPTUN VSC csapatával a 35+ kategóriában indul.

A magyarok minden masters tornán számos csapattal neveznek különböző korosztályokban. A római viadalra összesen 55 nevezett csapatból 10 férfi és 1 női magyar csapatnak szurkolhatunk!

 ⁣

Szurkoljunk együtt!

Hajrá KLING II. KERÜLET SPORT!!!⁣⁣

 

Pályabérlés

Vízilabda

 

 

Úszás

 

 

Szabadtéri ingyenes sportolási lehetőség

Kapcsolat

Központi iroda: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 37.
Telefon: +36 1 336-1138,
E-mail: info@masodikkeruletsport.hu