Itt van: HÍREK

Ingyenes Családi Sportnapot tartottunk 2023. május 13-án a Gyarmati Dezső Uszodában

 

Hosszadalmas szervezést követően és az igencsak zord időjárás ellenére is fergeteges családi napot tartottunk 2023. 05.13-án a Gyarmati Dezső Uszodánál.

A legkitartóbbak egész nap velünk voltak, játszottak, sportoltak. Hiszen reggeltől délutánig ingyenesen lehetett használni a focisarkot, az ugrálóvárat, léghokit, Hole In játékokat és még megannyi gyerekbarát lehetőséget. Velünk volt Viniczai Dóra, a Szuper Anyukák regeneráló tornák kifejlesztője, aki az anyukáknak adott fontos tanácsokat.

Délelőtt a tanmedencében a gyerekek mókás vizes akadályversenyen vettek részt. Szükségük volt a jókedvükre és az ügyességükre, hogy a furfangos vízi feladatokat teljesíteni tudják. A jutalom sem maradt el, minden kis versenyző egészséges finomságot kapott.

A színpadon csodálatos produkciókkal velünk voltak a Mutasd Meg! kis versenyzői.

Csekély létszámban jelentkeztek, de akik eljöttek, igazán színvonalas produkciókat mutattak be. Nehéz volt sorrendet felállítani közöttük, de a 3 tagú zsűrinek – Kovács Ágnes, Keömley Anna a Hidegkúti Családi Iránytű képviseletében és Vámos Ágnes a Kulturális Nonprofit Kft ügyvezetője – egy rövid tanácskozást követően sikerült meghoznia a döntést.

Értékes ajándékokkal, többek között a Fény utcai Piac által felajánlott gyümölcskosarakkal és kultúra utalvánnyal, színházjegyekkel lettek gazdagabbak a gyerekek

  • Barhács Lilla – karika gyakorlat
  • Elkán Lili – népdal
  • Győrvári Zelda – Modern tánc
  • Németh Vince, Karácsonyi Dóra, Kengyel-Petkó Cecília – Padlás c. musical
  • Jakab – Tegzes Johanna, Almási Léna – ének/rap

Őket a SingEnglish Viája követte, a mókás zenés angolozással. A gyerekek még a színpadra is követték, hogy együtt énekeljenek és táncoljanak.

Délután érdekes, interaktív előadást láthattunk Fehér Györggyel, a DogMa kutyaiskola tulajdonosával a Boldog Kutya, Boldog Gazdi program megálmodójával felelős kutyatartásról.

Rubint Réka kora délután, egy izzasztó Alakreform edzéssel átmelegítette a népes tornázó sereget. Hihetetlen energiáival megmozgatott minden didergő vendéget korra és nemre való tekintet nélkül.

Őrsi Gergely polgármester segítségével értékes ajándékokat sorsoltunk a tombolán. Gazdára leltek az Úszó Világkupa jegyek, a sportolási lehetőségek, a bajnokok által aláírt pólók.

A nap zárásaként pedig jóízű, vidám beszélgetés volt Kajdi Csaba Cylával, sportról, családról és közéleti témákról.

A tombola bevétele: 114.500 forint lett, amit teljes egészében Németh Vince gyógykezelésére fordítunk.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

TOVÁBBI HÍREINK

I. Tavaszi Buda Kupa

I. Tavaszi Buda Kupa

  Nagyon nagy sikerrel zártuk 2023. április 23-át, hiszen több mint 200 gyermek rajtját láthattuk az I. Tavaszi Buda Kupán, a Gyarmati Dezső Uszodában. Sok izgalmas verseny részesei lehettünk és örülünk, hogy ennyi boldog gyermek töltötte meg az uszodát. A...

read more
Pokorny Sportos Gyereknap 2022

Pokorny Sportos Gyereknap 2022

   MotorOVIs száguldóverseny    Évekkel ezelőtt kitaláltuk, hogy szervezünk minden évben egy olyan sportos napot a Pokorny József Sport-és Szabadidőközpontban, amin együtt vehet részt a család apraja-nagyja. Arra gondoltunk, miért ne lehetne ez a nap egy igazán...

read more

Pályabérlés

Vízilabda

 

 

Úszás

 

 

Szabadtéri ingyenes sportolási lehetőség

Kapcsolat

Központi iroda: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 37.
Telefon: +36 1 336-1138,
E-mail: info@masodikkeruletsport.hu